photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Manuel Riva feat. Misha Miller – Sacred Touch (videoclip nou)
manuel riva sacred touch

Manuel Riva feat. Misha Miller – Sacred Touch (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Manuel Riva feat. Misha Miller – Sacred Touch (videoclip nou)

Dj-ul roman care are in palmares piese incluse in seturile artistilor de renume precum Tiesto, Sam Feldt, Oliver Heldens, Ummet Ozcan, sau Cosmic Gate, lanseaza noul sau single, Sacred Touch.

Piesa, o colaborare cu Misha Miller, face parte din urmatorul album al artistului, material ce va fi lansat in toamna acestui an.

“Pe Misha Miller am cunoscut-o in tabara de creatie TIMC, iar in momentul in care am inceput sa lucram impreuna, am inteles imediat ca ea este cea mai potrivita pentru < Sacred Touch >. O voce fenomenala cu care este o adevarata placere sa lucrezi.” – Manuel Riva

Videoclipul (realizat de Alex Volintiru) continua povestea inceputa anterior, in care acelasi personaj – frumoasa Silvana Ciucalau – scrie noul capitol in Paris, dupa anterioarele Venetia si Londra. Sacred Touch nu vine doar in varianta Radio Edit, ci alaturi de 6 remixuri: Hyptonix, Dave Andres, Dani Zavera, Alex Vives & Ivan Deyanov, MoonSound si Paul Damixie.

“Sa lucrez cu Manuel Riva a fost o experienta incredibila, este un profesionist si o persoana extraordinara. Piesa mi-a placut de la primele beat-uri, iar cand am auzit linia melodica am simtit-o intr-un mod special, o proiectie a trairilor mele in acel moment, creionate in sunet si versuri.” – Misha Miller

Manuel Riva se numara printre cei mai de success DJ si producatori de muzica electronica din Romania. In ultimii doi ani a lansat 12 single-uri si 13 remixuri (pentru artisti precum Jack Perry, Salt Ashes, Burak Yeter, Sebastien), care s-au bucurat de recunoastere nationala si internationala.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com