photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Marc Anthony și-a anulat concertul în România.
marc-anthony-concert_4aa07d1ea0

Marc Anthony și-a anulat concertul în România.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Concertul pe care Marc Anthony urma să îl susţină pe 31 martie, la Sala Palatului din Capitală, a fost anulat. În mod de-a dreptul uluitor, echipa lui a luat această decizie fără a o motiva nici față de public, nici față de organizatori.

Inițial, concertul lui Marc Anthony trebuia să se desfășoare în luna mai 2014, dar a fost amânat pentru 31 martie 2015, iar de data aceasta a fost anulat. Culmea, echipa artistului nu a invocat niciun motiv! „Echipa de management a cântăreţului a decis ca artistul să nu mai performeze în ţările din Europa centrală şi de est, din motive care nu au fost menţionate”, se arată într-un comunicat.

Astfel, persoanele care au cumpărat bilete pentru concertul din 31 martie al lui Marc Anthony vor primi contravaloarea tichetului achiziţionat, plus 25% din valoarea acestuia, sub forma unui voucher. Cu aceste vouchere pot fi achiziţionate bilete la orice eveniment organizat de compania Vreau Bilet, pe o perioada calendaristică de un an, începând cu data de 13 martie

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com