photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Marele Brenciu a devenit trubadurul Deliei!
delia-matache-965656l

Marele Brenciu a devenit trubadurul Deliei!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Am aflat cel mai bine păstrat secret al spectacolului Deliei Matache, de la Sala Palatului: Horia Brenciu invitatul surpriză!

Nu, nu este o glumă! Horia Brenciu, artistul cât se poate de mândru de propria-i persoană, cu o ascensiune fulminantă, care l-a detronat pe Ştefan Bănică junior în topul onorariilor, s-a înclinat în faţa colegei sale, jurată la “X Factor”.

Impresionat, probabil, de marea desfăşurare de forţe şi de bugetul de 150.000 de euro pus în joc la spectacolul Deliei Matache de la Sala Palatului, de pe 13 martie, Brenciu a acceptat să cânte ca invitat, alături de Nick (fostul coleg al protagonistei), Mihai Bendeac şi de alţi artişti ale căror nume sunt ţinute la secret. De altfel, tabăra artistei s-a transformat într-o adevărată garnizoană în aceste zile, din care nu răsuflă mai nimic referitor la show-ul pe care-l pregăteşte.

Jurământ de confidenţialitate

Toţi cei 200 de angajaţi care lucrează pentru spectacolul cu pricina au semnat un contract de confidenţialitate, iar în cazul în care îl încalcă, sunt buni de plată. Mai precis, pe lângă sumele cu care-i plăteşte Delia, aceştia vor fi nevoiţi să aducă bani de-acasă dacă nu ştiu să-şi ţină gura!

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com