photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Marina and The Diamonds – Forget (videoclip)
marina-and-the-diamonds

Marina and The Diamonds – Forget (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Marina and The Diamonds e convinsa sa aduca anii ’70 inapoi prin videoclipul FORGET, unul din cele mai tari trackuri de pe albumul FROOT ce va fi lansat in doua saptamani.

Marina and The Diamonds convinge, cu acest videoclip, ca albumul FROOT este cel mai solid material pop al anului 2015 – pana acum. Imbinand sound-ul primului album cu un stil ceva mai vechi si o interpretare moderna prin care demonstreaza ca si-a pus la punct calitatile vocale, artista britanica de origine greaca aduce inca o era vizuala in cariera ei – fiecare piesa lansata pana acum a venit cu un videoclip.

FORGET vine in avantgarda cu trendul anului 2015: anii ’70. Minimalismul, hainele, make-up, coafurile, fundalul, luminile, miscarile – totul este rupt din anii ’70 cu o interpretare moderna in ceea ce priveste tehnica de filmare printr-o camera care se invarte in jurul a doua personaje: alb si negru. PLAY!

Cele mai reusite trackuri de pe albumul sunt atat doua dintre cele pe care le-am auzit deja – FROOT si I’m a ruin – dar si altele doua pe care le gasiti pe iTunes cand veti cumpara noul album – Solitaire si Better than that.

Au mai ramas cateva zile pana la lansarea albumului FROOT! Il vei cumpara?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

machika

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou)

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou) J Balvin lanseaza „Machika”, un track plin de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com