photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Mario Joy – Nada Mas (videoclip)
maryo joy

Mario Joy – Nada Mas (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Marius Nicula alias „Mario Joy” si-a axat pana azi parcursul muzical in zona de studio si compozitie, contribuind alaturi de artisti autohtoni precum Connect-R, Nick Kamarera, Eduard Schneider si multi altii la crearea unor serii de hituri, care si-au facut cu usurinta loc pe piata muzicala cum ar fi: S.O.S. – Adina Zotea, I’m OK – Lavinia si multe altele.

A avut totusi un moment in viata cand a hotarat sa lanseze o piesa ca si artist interpret, moment ce a avut loc in anul 2010, single-ul fiind intitulat „Vejo Bonito”. Atunci a cunoscut pentru prima oara succesul si gustul concertelor, piesa devenind hit in mai multe tari precum Grecia, Cipru, Albania, Azerbaijan.

In anii ce au urmat, dupa o serie de piese lansate, artistul a hotarat sa revina la munca de compozitor. S-a pregatit temeinic, s-a perfectionat alaturi de echipa „JHaps Records”, echipa de unde a plecat si hitul „Bilionera” cu peste 120 milioane de vizualizari pe Youtube, astazi venind in atentia publicului cu o compozitie proprie intitulata „Nada Mas”. Piesa a fost finalizata in materie de orchestratie/mix/master in studiourile casei de discuri „JHaps Records” de catre Pal Claudiu Ramon si Andrei Murariu.

Piesa are toate sansele sa devina hit, drept urmare case de discuri din Turcia, Grecia si Cipru au confirmat deja parteneriatul privind proiectul „Mario Joy” inainte de lansarea oficiala.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com