photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Marius Marin – O harta cu inima ta (videoclip nou)
Marius-Marin

Marius Marin – O harta cu inima ta (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Gerard Bulter de Romania, a lansat cel de-al doilea single intitulat „O harta cu inima ta”, produs de Deepside Deejays.

” ‘O harta cu inima ta’ a avut traseul asigurat spre inima mea si am fost sigur inca de la prima auditie ca si spre inima voastra. Asa cum mi-am dorit, cu ajutorul prietenilor si colegilor mei de la Red Clover Media si al celor de la Metropolitan Records (Deepside Deejays), iata ca am ajuns la momentul lansarii celei de-a doua piese. O piesa in care am pus mult suflet si cred ca voi o sa simtiti asta in modul de interpretare si in caldura si frumusetea versurilor si liniei melodice”, a povestit Marius Marin.

„O harta cu inima ta” este o piesa romantica, dragostea fiind un subiect inepuizabil, cu totii am iubit, iubim si visam la marea dragoste care sa ne schimbe viata. Muzica este cea care deschide drumul spre inima persoanei iubite.

Primul single, „Povestea noastra” este o colaborare cu Cristina Spatar si beneficiaza de un videoclip filmat in cele mai frumoase locuri din Malta. Pentru o sesiune de autografe va puteti intalni cu cei doi joi, 12 martie, ora 12.00 la standul Malta Travel la Targul de Turism de la Romexpo (Pavilionul C1).

Pentru a afla unde puteti asculta live noul single, urmariti fb.com/MariusMarinOfficial, aici Marius posteaza programul concertelor sale sustinute impreuna cu band-ul.

 

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com