photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Mark Sixma pres. M6 – Heartbeat (piesa noua)
mark sixma arenele romane

Mark Sixma pres. M6 – Heartbeat (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Mark Sixma pres. M6 – Heartbeat (piesa noua)

Ne aflam intr-o perioada in care din ce in ce mai multi DJ-i si producatori de muzica trance se intorc la proiectele lor de nisa, parca mult mai tentante pentru fanii lor initiali.

De aceasta data vom lua cazul lui Mark Sixma, un compozitor si DJ olandez care in primii ani de cariera s-a remarcat in special datorita alias-ului M6, orientat spre ritmurile tech trance. Asta pana in 2011, cand a ales sa se dedice trance-ului mainstream, avand un succes urias cu release-urile sale ulterioare. Totusi, in urma cu cateva luni ne-a surprins cu „Fuego”, o nebunie de piesa tech trance la 138 BPM, lansata la Who’s Afraid of 138?!. Astazi auzim follow-up-ul, intitulat „Heartbeat” si condimentat cu o linie de bass psy trance, plus o tema melodica tribala. Boom!

Mark Sixma pres. M6 – Heartbeat

In ultimii ani, Mark Sixma s-a dovedit a fi unul dintre producatorii preferati de Armin van Buuren. Au realizat impreuna „Panta Rhei”, dupa care Sixma i-a remixat hitul cu Mr. Probz, „Another You”. De altfel, gurile rele spun ca mr. M6 s-ar afla in spatele multora dintre ultimele piese scoase de Armin van Buuren („Empire of Hearts”, „Carnation” etc.)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com