photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Markus Schulz – Avalon (Los Angeles)
markus-schulz-arenele-romane-2015-26

Markus Schulz – Avalon (Los Angeles)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Markus Schulz si-a propus prin proiectul World Tour 2015 City Series ca in fiecare luna a acestui an sa lanseze o piesa dedicata unui oras in care a mixat sau urmeaza sa mixeze. A venit randul orasului ingerilor, Los Angeles!

„Avalon” este cea de-a opta piesa din seria World Tour 2015 si pare a fi cea mai uplifting din acest proiect de succes. Markus Schulz a intitulat „Avalon” piesa dedicata orasului Los Angeles deoarece acesta este numele clubului de care este foarte atasat in aceasta metropola. Emotia pe care o regasim in linia melodica a noii sale piese ne arata ca Los Angeles ii este foarte drag lui Markus Schulz si DJ-ul numarul 1 al Americii poarta in gandurile sale multe seri memorabile la Avalon Club.

Markus Schulz – Avalon (Los Angeles)

Pana si artwork-ul piesei este sugestiv: rasaritul din imagine e menit sa ne sugereze ca Markus Schulz a prins de multe ori aparitia soarelui in spatele platanelor in Los Angeles. Nu putem sa nu ne amintim decompilatia Los Angeles ’12 a acestuia, lansata, desigur, prin doua seturi „open to close” in Club Avalon.

Urmand a fi lansata maine la labelul Coldharbour al lui Markus Schulz, „Avalon (Los Angeles)” e in ton cu trendul instituit de catre Ferry Corsten cu „Anahera”. Se pare ca anul acesta se poarta piesele uplifting si revenirea la ritmurile emotionante si detensionate in muzica trance! Urmeaza Tiesto? :)

In fine, care e favorita voastra din seria pieselor lui Markus Schulz dedicate oraselor?

foto via Markus Schulz @ Arenele Romane

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com