photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Markus Schulz pres. Dakota feat. Bev Wild – Running Up That Hill (videoclip nou)
markus schulz running up that hill

Markus Schulz pres. Dakota feat. Bev Wild – Running Up That Hill (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Markus Schulz pres. Dakota feat. Bev Wild – Running Up That Hill (videoclip nou)

Pasim pe pamant in cautarea noastra. Cu totii incepem această calatorie ca suflete pierdute. Dakota reprezinta lupta dintre intuneric si lumina…”

Cuvintele ii apartin lui Markus Schulz, care se afla in plina campanie de promovare a celui de-al treilea album sub proiectul sau Dakota, intitulat „The Nine Skies”. Nu este doar un album muzical, ci si o calatorie vizuala pe care fanii o vor urmari cand va fi lansat albumul, dar si la evenimentele ce fac parte din turneul „The Nine Skies”. Pana atunci, urmarim videoclipul pentru „Running Up That Hill”, cel de-al doilea extras pe single de pe noul album!

Stim ca versurile va sunt cunoscute de undeva, asa ca va spunem din start (in cazul in care nu cunosteati asta deja) ca „Running Up That Hill” este o adaptare pentru hitul dance al muzicantei Kate Bush, lansat in urma cu peste 30 de ani. Cu un crescendo memorabil si ajutat de vocea magistrala a lui Bev Wild, Markus Schulz a transformat acest clasic intr-o atractie a prezentului pe scena EDM.

Chiar daca suna destul de mainstream pentru un album de nisa precum au fost cele lansate pana acum sub proiectul Dakota, colaborarea cu Bev Wild ne face sa fierbem in asteptarea intregului album. Primul single vi l-am prezentat la inceputul lunii martie, fiind vorba de „Mota-Mota„, acea piesa cu multe influente techno pe care Markus Schulz a realizat-o impreuna cu Koen Groeneveld.

„Running Up That Hill” a fost lansata astazi, la Coldharbour Recordings, impreuna cu un videoclip produs de Schulz Music Group si regizat de iubita lui Markus, nimeni alta decat a noastra romanca Adina Butar.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

machika

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou)

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou) J Balvin lanseaza „Machika”, un track plin de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com