photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Maroon 5 feat Nicki Minaj – Sugar (remix)
sugar-remix

Maroon 5 feat Nicki Minaj – Sugar (remix)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Nicki Minaj arunca putin glazura de rap peste cel mai recent single Maroon 5 – Sugar. Scurt si la obiect, rapperita mai aduce putina savoarea unui hit deja de Hot 100.

Sugar e cel de-al treilea single oficial promovat de pe V, albumul lansat de Maroon 5 in vara anului trecut. Piesa a urcat pe locul 3 in Hot 100 si a ajuns in majoritatea topurilor tarilor europene, in Marea Britanie fiind clasata doar pe locul 7.

Videoclipul pentru Sugar a fost mult mai pozitiv fata de precedentele materiale video lansate de trupa pentru a-si promova single-urile. Maps a fost primul lansat, iar finalul povestii din videoclip nu a fost deloc fericit. Apoi, pentru Animals, Adam Levine s-a transformat intr-un fel de pradator, ocazie cu care a starnit si o multime de critici din partea celor care apara drepturile femeilor si lupta impotriva violentei domestice.

 

Ce ziceti de remix?Nicki Minaj arunca putin glazura de rap peste cel mai recent single Maroon 5 – Sugar. Scurt si la obiect, rapperita mai aduce putina savoarea unui hit deja de Hot 100.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com