photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Melanie Martinez – Cry Baby (videoclip)
Cry_baby_melanie-martinez-600x600

Melanie Martinez – Cry Baby (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Melanie Martinez, tânăra artistă care s-a lansat pe piața muzicală în urma participării la concursul The Voice USA, a lansat un nou videoclip – ”Cry Baby”. Melodia este extrasă de pe albumul de debut al artistei, vizualul fiind regizat după un concept artistic gândit chiar de Melanie.

Melanie Martinez a fost, pentru mulți, artistul preferat din cadrul show-ului The Voice. Deși nu a câștigat, participarea la acest concurs i-a adus peste 100.000 de fani pe Facebook, două dintre piesele interpretate în cadrul emisiunii urcând în Top 5 pe iTunes ( „Seven Nation Army” și „Too Close”).

De atunci, Melanie a lansat EP-ul ”Dollhouse”, ce s-a bucurat de mare succes în America pe nișa muzicii alternative. Single-ul ”Carousel” a fost chiar inclus pe coloana sonoră a serialului ”American Horror Story: Freak Show”, această expunere ajutând-o pe tânăra artistă să-și crească baza de fani.

În august 2015 a fost lansat și albumul de debut, ”Cry Baby”, ce conține exclusiv piese compuse de Melanie Martinez în colaborare cu diverși producători. Pentru promovarea materialului, artista a filmat mai multe videoclipuri, toate regizate de Melanie după concepte gândite tot de ea.

Discul ”Cry Baby” s-a plasat pe prima poziție în US Top Alternative Albums, primind review-uri favorabile din partea criticilor. În plus, toate show-urile din cadrul turneului de promovare a albumului se vor desfășura cu casa închisă.

Tracklist ”Cry Baby” – Melanie Martinez:

 1. „Cry Baby”
 2. „Dollhouse”
 3. „Sippy Cup”
 4. „Carousel”
 5. „Alphabet Boy”
 6. „Soap”
 7. „Training Wheels”
 8. „Pity Party”
 9. „Tag, You’re It”
 10. „Milk and Cookies”
 11. „Pacify Her”
 12. „Mrs. Potato Head”
 13. „Mad Hatter”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com