photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Mellina feat. Nosfe – Ochii tai (videoclip nou)
nosfe-melina

Mellina feat. Nosfe – Ochii tai (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Mellina feat. Nosfe – Ochii tai (videoclip nou)

Mellina bifeaza o noua colaborare, de data aceasta cu Nosfe, pentru piesa Ochii tai. Noul lor single apare direct cu un videoclip care sa ilustreze povestea dintre doi copii care au crescut impreuna si la maturitate sunt inca impreuna si stiu sa se simta bine impreuna.

“M-am regasit imediat in piesa „Ochii Tai”. Atunci cand am primit-o, m-am apucat de scris si am ‘sapat’ adanc in experientele mele si in sufletul meu, pentru a transmite un sentiment cat mai real, despre lucrurile pe care le-am trait si simtit. Colaborarile mele nu sunt intamplatoare, iar pe piesa ‘Ochii Tai’ am scris asa cum nu scriu de obicei. Am schimbat anumite versuri, pentru a reda mai bine m-am inspirat din lucrurile pe care le-am trait eu sau cei din jurul meu. ‘Ochii tai’ este cu adevarat speciala. Ii multumesc Mellinei si baietilor de la DOMG pentru aceasta oportunitate! Bless!”, a adaugat NOSFE.


„Ne bucuram ca am avut din nou ocazia sa colaboram cu Nosfe, dupa productia piesei „Natural”. Nosfe e un artist foarte talentat si plin de energie care ne inspira, ne place foarte mult! Ideea piesei a pornit de la Mellina; am auzit-o si am decis ca vom lucra impreuna”, declara DOMG.

Pe Mellina am cunoscut-o odata cu piesa Poza de album, un featuring cu Vescan care a ajuns in topul celor mai difuzate piese ale anului 2014, cand a primit si premiul pentru Strongest Message la RMA. Au urmat apoi mai multe colaborari cu Bere Gratis, TWO, JerryCo sau Cortes. Nosfe a devenit cunoscut in mainstream datorita colaborarii cu Ruby la Condimente, iar recent a colaborat si cu Nicoleta Nuca la piesa Insula. In plus, face parte si din gasca Satra BENZ, alaturi de care acum este in turneu.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com