photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Mesaj dur transmis de Oana din Quatar, mamei sale
oana-zavoranu_75_95cc5934a2_95a88e8f13_9b9042781f

Mesaj dur transmis de Oana din Quatar, mamei sale

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Oana Zăvoranu a luat foc după ce mama sa i-a dat de înțeles că o va lăsa fără avere. Vedeta a făcut-o cu ou și cu oțet pe Mărioara, pe care a informat-o că este impsobil să-i ia totul.

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și mama sa ia proporții. După ec Mărioara i-a transmis că o lasă fără avere, vedeta a replicat dur, într-o pauză de shopping, în Quatar.

”Shopping-ul în Quatar e sublim, mai ales că sunt fleașcă toată de declarația semianalfabetei mele mămici iubitoare, care pentru că are doar opt clase, și mă iubește până la ultimul ban, si e foarte foarte supărată că eu sunt în vacanță, fapt pentru care mă amenință că știe ea cui lasă averea că nu pup eu nici un ban…Doar că am două vești proaste pentru șarlatanca prefăcută și demascată de mine. Nu poate face nimic cât este un proces pe rol, deci un litigiu, și oricât ar vrea să mă lase fără nimic, o ia fix în bot pentru că eu beneficiez de cotitatea disponibilă, adică vreo 40 la sută din tot… Așa că oricât ai vrea tu, diavol pârâtm să mă lași fără nimic, îți promit eu că o să te las fără masca de oxigen când ai să vezi cum stau lucrurile…”, a postat, printre altele, Oana Zăvoranu pe pagina sa de socializare.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com