photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Mihai Traistariu – Paradisio (Eurovision 2016)
paradisio - traistariu

Mihai Traistariu – Paradisio (Eurovision 2016)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

La 10 ani de la obtinerea locului 4 la Eurovision, Mihai Traistariu isi incearca din nou norocul in selectia nationala pentru acest concurs, cu piesa „Paradisio”.

Pentru videoclipul acestei piese, Mihai spune ca a cheltuit 15.000 de euro. Acesta ne prezinta o poveste Science-Fiction din viitor prezentata intr-un mod retro, clipul aratand ca si cum ar fi fost filmat acum 20 de ani.

”Dintotdeauna am fost un fan impatimit al filmelor S.F. Paradisio e al 21-lea videoclip din cariera mea, insa primul clip pe care-l ador ! Cand o sa-l vedeți o sa va indragostiți de el ! Regizorul Iulian Eftimie e un geniu in materie ! Am știut eu de ce l-am ales !”, a declarat Mihai Traistariu pe pagina sa de Facebook.

Pentru show-ul live din cadrul selectiei nationale Eurovision, Mihai Traistariu spune ca a pregatit ceva cu totul si cu totul special, pastrand tematica videoclipului.

Inscrierile pentru Eurovision 2016 au inceput pe 18 ianuarie, iar pana pe 7 februarie compozitorii isi pot trimite creatiile. Editia de anul acesta vine insa cu cateva modificari in regulament.

Cum vi se pare videoclipul lansat de Mihai Traistariu?

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

mihail(1)

Mihail – Slow Train (piesa noua)

Mihail – Slow Train (piesa noua) De ziua lui, Mihail ne arata o noua fata a muzicii …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com