photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Mihail – Simt ca ne-am indepartat (videoclip nou)
mihail

Mihail – Simt ca ne-am indepartat (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Mihail – Simt ca ne-am indepartat (videoclip nou)

Dupa ce a dominat toate topurile si l-am ascultat peste tot cu Ma ucide ea, Mihail revine cu un nou single, Simt ca ne-am indepartat. Videoclipului noului single semnat de Mihail a fost filmat la malul marii, in frumoasa Malta.

La fel ca si « Ma ucide ea », la baza piesei sta o intamplare reala traita de Mihail : « Trecuse ceva timp dupa ce ma despartisem de fosta mea iubita, trecusem prin zile mai grele, pline de dor, zile fara sens, intense si pustii. A fost o zi in care ea a trecut sa-si mai ia ceva lucruri de la mine si cand ne-am vazut am mai povestit evident despre cum suntem si tot asa. A fost o discutie mai formala si superficiala, dar a fost un moment in care am realizat ca vorbesc cu totalmente alt om. Mi-am dat seama ca ea nu mai e fata de care eram indragostit, ca ea nu o sa se mai uite la mine, probabil, niciodata cu privirea aia care ma obisnuise, a fost un moment trist in care mi-am dat seama ca am pierdut o persoana draga. », a declarat artistul.

Cred ca textul din piesa e mai mult un pretext pentru a sublinia, de fapt, starea si atmosfera acelui moment de indepartare. A fost o traire pe care am simtit-o atat de intens incat, la un moment dat, as fi cantat doar « Simt ca ne-am indepartat » si atat”, a adaugat Mihail.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com