photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Mike Diamondz – Damelo (videoclip nou)
damelo

Mike Diamondz – Damelo (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Mike Diamondz – Damelo (videoclip nou)

Dupa succesul avut cu piesele La Onda si Fire in topurile radiourilor din Turcia, Albania si multe alte tari din Europa, Mike Diamondz, impreuna cu Lanoy Production, lanseaza, noul lui single,Damelo.

Damelo” este un hibrid intre doua piese “La Onda” si “Fire”, compozitii in care am reusit sa obtin locuri favorabile in topurile europene. A fost greu sa ma decid in ce directie sa o iau deoarece ele ruleaza simultan in aceste topuri si sunt de gen diferit. “Damelo” pastreaza romantismul „Ondei” si are o dinamica „Fire”. Este o metamorfoza intr-o alta conditie artistica, una superioara, un nou vis, ea vine cu o maturizare tehnica in compozitia mea”, a declarat Mike Diamondz.

Videoclipul piesei “Damelo” a fost filmat intr-o cariera de piatra, la temperaturi de peste 40 de grade : “Povestea clipului a pornit de la cateva masini tunate, construite pentru expozitie, care mi-au atras atentia din prima secunda in care le-am vazut. Plecand de la ele, am construit o intreaga poveste, romantic-salbatica. In clip sunt 6 personaje: eu, 4 femei sexy (vanatori de recompense) si un prizonier, prietenul meu bun, Johny King. Cele patru femei, ma cauta, ma gasesc, dar nimeni nu se asteapta ca una dintre ele sa se indragosteasca si sa fuga cu mine”.

Recent, Mike Diamondz a mai colaborat cu Stres pentru Banii, dar si cu Skizzo Skillz pentru Nu e ce auzi la radio, dupa ce s-a distrat intr-un atelier auto cu F. Charm in videoclipul Pan la fund.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com