photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Miley Cyrus – Inspired (piesa noua)
miley-cyrus-inspired-1

Miley Cyrus – Inspired (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Miley Cyrus – Inspired (piesa noua)

Miley Cyrus se pare ca a intrat intr-o noua era a carierei sale muzicale, pentru ca revine cu o piesa care suna a radacinile ei country si are un mesaj mult mai matur fata de precedentele ei single-uri cu si despre party-uri- Inspired.

Noua piesa a lui Miley Cyrus e o balada in care mesajul e cel mai important si merge pe temele pe care cantareata le-a subliniat de-a lungul timpului in discursul sau, de la toleranta la viziunea asupra vietii si a mortii. Evident, piesa a fost lansata in sustinerea miscarii pentru toleranta:”in celebration of [Pride Month] and the desperate cry for more love in this world.”

‘ Inspired apare dupa ce Miley a lansat Malibu, o piesa inspirata de relatia ei cu Liam Hemsworth si va fi inclusa pe urmatorul ei album, programat pentru lansare in cursul acestui an. Miley Cyrus s-a reinventat cu totul odata cu lansarea albumului Bangerz, aparut in urma cu patru ani. Atunci s-a detasat complet de imaginea Hannah Montana si star Disney si s-a transformat intr-o rebela cu o imagine provocatoare si sexuala care nu se sfia sa fumeze inclusiv joint-uri pe scena. Intre timp, se pare ca s-a cumintit si a revenit la radacinile sale country.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com