photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Minelli – My Heart (videoclip nou)
minelli my heart fb profile pic

Minelli – My Heart (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Minelli – My Heart (videoclip nou)

Minelli, artista Global Records, lanseaza piesa „My heart”, compusa impreuna cu Vlad Lucan, dar si videoclipul oficial, cu o atmosfera aparte.

„Soare, natura, Vlad Lucan la butoane, eu la microfon si uite asa a iesit piesa My Heart, una dintre melodiile mele preferate, din sesiunile Global. Este o piesa care ma defineste, fiind un mix de stiluri (Dance, Pop, R&B) si care sper sa le placa si ascultatorilor mei”, spune artista.

Minelli a facut parte din trupa Wassabi si a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer sau Follow Your Instinct. Single-ul de debut, „Empty Spaces”, a atras atentia celor de la Ultra Records si a fost lansat pe canalul lor de YouTube, unde a avut peste 4,5 milioane de vizualizari.

iesa a fost apreciata in scurt timp de cei de la Ultra Music, casa de discuri din Statele Unite ale Americii, care se concentreaza pe muzica dance electronica si reprezinta artisti precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, David Guetta sau Avicii. Ultra Music este afiliat Ultra International Music Publishing care reprezinta compozitori si producatori care colaboreaza cu Kanye West, Rihanna, Akon, Jamie Foxx, Ne-Yo, Ludacris, Sean Paul, Paul Wall, Trick Daddy, Deep Dish, Cedric Gervais, Kaskade, Crookers si altii.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com