photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Mircea Eremia feat. Alina Eremia- Ilegal (videoclip)
alina mircea 1

Mircea Eremia feat. Alina Eremia- Ilegal (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Mircea Eremia, fratele mai mic al Alinei Eremia, lanseaza astazi clipul sau de debut, pentru piesaIlegal, interpretata impreuna cu sora sa!

“Colaborarea cu Alina a fost minunata, exact asa cum ma asteptam. Sora mea mi-a dat sfaturi actoricesti si m-a sustinut, iar echipa de filmare mi-a explicat pas cu pas ce aveam de facut, asa ca totul a mers ca pe roate”, a spus Mircea.

Piesa Ilegal este compusa in studioul Mango Music de Mihai Gruia, Dorian Oswin si Mellina, iar la versuri au contribuit si Mircea si Alina Eremia! Filmarile au avut loc la Corbeanca Park si au durat mai bine de 14 ore, in regia lui Richard Stan si Claudiu Stan.

Videoclipul spune o poveste de dragoste emotionanta, intre un tanar indragostit de o fata cu statut social diferit de al sau. “‘Ilegal’ se adreseaza tuturor tinerilor care au trait un fel de poveste interzisa, din cauza unor astfel de diferente. Sfatul meu pentru ei este sa nu recurga la metode ilegale, ci sa incerce sa gaseasca alte solutii si sa lupte pentru iubirea lor”, a explicat Mircea.

“Sunt foarte entuziasmata in ceea ce priveste acest proiect, in primul rand pentru ca este o colaborare cu fratele meu, deci are valoare sentimentala mult mai mare, si in al doilea rand, pentru ca am mare incredere in acest single. Am emotii si sper ca acest inceput pentru el sa fie plin de momente frumoase si realizari”, a marturisit Alina Eremia.

Alina Eremia s-a aflat in topul celor mai difuzate piese cu single-ul Cand luminile se sting, iar intre timp a mai lansat inca doua piese: You si Played You. 

Ce ziceti de debutul lui Mircea Eremia?

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com