photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Missy Elliott feat. Pharrell – WTF (videoclip nou)
missy-elliott-wtf-video-thatgrapejuice-600x399

Missy Elliott feat. Pharrell – WTF (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Missy Elliott s-a intors cu un super vizual si un nou single produs alaturi de Pharrell. WTF (Where They From) vine cu de toate – coregrafii, o marioneta cu Pharell, Missy cu buze disco si un costum lucitor si multe coregrafii.

Noul single va prinde cu siguranta dupa cateva asculta, dar videoclipul, regizat de Missy Elliott, alaturi de Dave Meyers (cu care a mai lucrat la Work It si Lose Control) prinde de la primul play. Coregrafii pe hooverboard, dansatorii Les Twins, care au fost alaturi de Beyonce in ultimele ei turnee si nu in ultimul rand o Missy Elliott care schimba outfit dupa outfit, scuipa versuri si danseaza de parca nici nu a luat o pauza de la muzica timp de cativa ani.

Missy Elliott a mai incercat o revenire in muzica in urma cu cativa ani, cu piese produsa de cel cu care mai lucrase, Timbaland, insa trackurile lansate atunci nu s-au bucurat de vreun impact. In schimb, si-a pregatit cu atentia intoarcerea, iar la inceputul anului am vazut-o pe scena alaturi de Katy Perry la Super Bowl, iar dupa aceea, vanzarile ei au explodat.

Ce ziceti de noua piesa Missy Elliott?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com