photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Mohombi, DJ Polique – Turn me on (videoclip nou)
mohombi

Mohombi, DJ Polique – Turn me on (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Mohombi, DJ Polique – Turn me on (videoclip nou)

DJ-ul si producatorul german, DJ Polique, unul dintre cei mai cunoscuti Urban DJ din Germania, lanseaza single-ul si videoclipul „Turn Me On”, in colaborare cu suedezul Mohombi.

Videoclipul este filmat in Santorini (Grecia) si evidentiaza perfect mood-ul de vara si beatul tropical al piesei. Single-ul „Turn me on” este compus de DJ Polique, DoubleL, Criss Tonino, Richard Reis, iar versurile sunt scrise de catre Ryan Toby si Mohombi.

DJ Polique este unul dintre cei mai activi artisti, cu peste 150 de seturi anual la nivel mondial. A cucerit topurile muzicale cu numeroase hituri, 3 dintre ele au ocupat prima pozitie in topul MTV Urban Chart si peste 10 piese au ocupat primele locuri in topurile iTunes si Shazam.

Mohombi a lansat pana in prezent numeroase hituri, atat solo, cat si in colaborare cu artisti ca Nicole Scherzinger, Akon, Nelly, Pitbull, Craig David, Chris Brown, Faydee. In 2010, single-ul „Bumpy Ride” a primit discurile de aur si platina in mai multe teritorii pentru vanzari record. Recent a lansat single-ul Infinity, dupa ce l-am ascultat alaturi de Nicole Cherry cu Vive la Vida si Alexandra Stan cu Balans.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com