photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Mohombi – We on Fire
Mohombi feat D Kullus - We on fire

Mohombi – We on Fire

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Mohombi – We on Fire

Mohombi, artistul castigator de premiu Grammy, se intoarce cu un nou single numit „We On Fire” feat D Kullus. Noul single este o productie La Clique Music, compus si scris de artist, impreuna cu Yei Gonzales, D Kullus si Willie Baker.

„Piesa ‘We on fire’ inseamna un sound inedit, pentru publicul meu, dar reprezentativ culturii mele, si imi doresc ca lumea sa iubeasca acest nou vibe ca o amprenta personala de-a mea. Versurile redau perfect atmosfera de party, atat pe timpul verii cat si in timpul anului. La urma toata, ne place mereu sa petrecem!”, a declarat Mohombi.

Cunoscut pentru melodiile sale, hit-uri globale, precum „Bumpy Ride”, „Coconut Tree” (feat. Nicole Scherzinger), „Dirty Situation” (feat Akon), dar si colaborari cu Shaggy (I Need Your Love) si Pitbull (Suavemente), interpretul si compozitorul aduce un nou sound pe piata muzicala, cel Afro-Pop, cu care vrea sa cucereasca inimile ascultatorilor si topurile din aceasta vara. Noi l-am mai ascultat de Alexandra Stan pe Balans, iar in urma cu doi ani colabora cu Nicole Cherry pe Vive la Vida.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com