photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Momente de groază pentru Gabriela Cristea
gabi_cr_abb820a1cc

Momente de groază pentru Gabriela Cristea

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Potrivit propriilor mărturisiri, Gabriela Cristea a trecut prin clipe groaznice cand prietena ei a fost implicată într-un accident rutier

Gabriela Cristea și-a ”urecheat” una dintre cele mai bune prietene, după ce aceasta, însărcinată fiind, l-a iertat pe bărbatul din cauza căruia s-a produs accidentul.

„Însărcinată fiind, a intrat un tip în ea cu mașina. În momentul în care au tras pe dreapta el a devenit extrem de violent. A început să țipe, să o injure. Ea l-a rugat să fie mai temperat pentru că e însărcinată și și așa a suferit o sperietură foarte mare și i-a cerut să mearga să rezolve pe cale amiabilă. El nu și nu.

Ajunși la Poliție s-a constatat că el era de vină. Și, ce să vezi, nu-și mai dorea să plătească vinovatul, se ruga. Ideea este că nu ar trebui să deconsiderăm pe nimeni și să considerăm că femeia este un obiect. Violența nu este o soluție pentru a rezolva o situație. Ulterior, prietena mea a optat pentru varianta cu calea amiabilă. Vă măturisesc că i-am spus că nu a procedat bine. Oamenii aceștia nu ar trebui încurajați!”, a spus Gabriela Cristea la Kanal D.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com