photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Monoir feat. Bianca Linta – Golden Sands (videoclip nou)
Golden Sands Monoir

Monoir feat. Bianca Linta – Golden Sands (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Monoir feat. Bianca Linta – Golden Sands (videoclip nou)

Dupa succesul pe care l-a avut  cu Violin Song, piesa care a ajuns in playlisturile din Polonia, Bulgaria, Grecia, Rusia, Turcia, Monoir revine cu un featuring cu Bianca Linta. Golden Sands are un videoclip filmat la Miami in care protagonistii sunt doi indragostiti pe care noi ii urmarim la un date.

Regia videoclipului ii apartine lui Bogdan Paun, in timp ce piesa este scrisa de Monoir si Theea Miculescu, productia fiind semnata tot de Cirstian Tarcea (Monoir).


“Golden Sands” este o piesa de vara pe care am inceput-o alaturi de Bianca. Ne-am transpus sentimentele in piesa si speram ca lumea sa simta ceea ce am simtit si noi atunci cand am compus piesa. Sper din tot sufletul ca “Golden Sands” sa ajunga in inimile voastre!”, declara Monoir.

Cei doi s-au cunoscut in vara anului trecut si s-au inteles din prima secunda. Au intrat in studio si au inceput sa lucreze impreuna.

Inca din 2009, Monoir a reusit sa cucereasca topurile radiourilor din Turcia, iar in 2014 a revenit cu piesele “Zaynah”, “Sing Loud” si multe altele produse de catre el, care au fost No.1 in Balcani. In 2016, Monoir lanseaza hitul “The Violin Song”, piesa ce a generat peste 57 de milioane de vizualizari pe YouTube. Artistul si producatorul Monoir a colaborat cu artisti de renume precum Alexandra Stan, Alina Eremia, Laurentiu Duta, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia, Xonia, Raluka, Nicole Cherry, Ellie White, F. Charm, Dony, Muri & Mario (Denmark), Elena Gheorghe.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com