photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Moonbeam feat. Sopheary – Maybe (piesa noua)
moonbeam sopheary maybe

Moonbeam feat. Sopheary – Maybe (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Moonbeam feat. Sopheary – Maybe (piesa noua)

Dupa „Bring Me The Night” cu Eva Pavlova, rusii de la Moonbeam lanseaza inca un single de pe noul album „Eclipse”. Este vorba tot de un vocal, „Maybe”, versurile fiind cantate de aceasta data de o constanta colaboratoare a celor doi frati, Sopheary.

Sunt putine nume in muzica dance care sunt atat de constante in release-uri si reusesc totodata sa isi mentina sound-ul care le-au consacrat. Moonbeam este fara indoiala unul dintre ele, iar cel de-al cincilea album international al celor doi frati din Rusia reprezinta dovada suprema ca stilul lor lunar continua sa faca ravagii printre fanii dedicati genului progressive house. Va prezentam acum „Maybe”, colaborarea celor de la Moonbeam cu vocalista Sopheary, extrasa de pe noul CD „Eclipse”!

„Maybe”, aceasta superba bucata progressive house acompaniata de vocea linistita si calma a lui Sopheary, este cea de-a treia piesa pentru care vocalista si Moonbeam fac echipa. Pe noi ne linisteste si ne da o stare foarte buna aceasta productie exemplara a fratilor Pavel & Vitaliy Khvaleyev.

Single-ul „Maybe” a fost lansat ieri, 4 iulie, la Moonbeam Digital, impreuna cu variante remix asigurate de Kyamran, Qoob si Marsbeing.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com