photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Myon & Shane 54 feat. Haley – Round We Go (piesa noua)
myon shane 54

Myon & Shane 54 feat. Haley – Round We Go (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

 Myon & Shane 54. A trecut ceva timp de cand nu am mai scris despre productiile ungurilor de la Myon & Shane 54, insa acum ii readucem in discutie datorita „Round We Go„, o colaborare cu vocalista Haley.

N-au fost cei mai harnici producatori in ultimii 2 ani, probabil de asta au si lipsit din recenziile noastre, iar sound-ul lor progressive house poate ca nu este atat de original precum era stilul progressive trance pe care l-au abordat la inceputul carierei lor. Totusi, „Round We Go” ne prinde, iar vocea lui Haley e prea frumoasa ca sa nu va propunem spre auditie ultima productie marca Myon & Shane 54!

Myon & Shane 54 feat. Haley – Round We Go

De unde cunoasteti aceasta voce? Ei bine, Haley nu doar ca a avut un album lansat la Ultra Records in 2010, ci si a colaborat de-a lungul ultimilor ani cu nume importante din lumea dance. Kaskade, EDX, Seamus Haji, DeadMau5 si Tiesto se numara printre aceste nume. In plus, piesele sale au fost remixate de producatori precum Hardwell si Dada Life.

Pe Myon & Shane 54 i-am vazut in 2012 in Club Reyna, iar in primavara anului 2013 am dansat pe muzica lor in cadrul evenimentului ASOT 600 Sofia. De atunci si pana acum au mai colaborat cu Late Night Alumni, Kyler England, Natalie Peris, Amy Pearson, Aruna, insa niciuna dintre aceste piese nu s-a ridicat la nivelul remixului lor pentru „White room”.

V-ati dori ca Myon & Shane 54 sa revina la ritmurile trance sau sunteti multumiti cu „Round We Go”?

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com