photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / N-Tone & Veronik – Heartbeat (single nou si videoclip)
N-Tone-amp-Veronik-au-lansat-single-ul-si-videoclipul-ldquo-Heartbeat-rdquo-nbsp

N-Tone & Veronik – Heartbeat (single nou si videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Doi tineri talentati din Targu-Mures si-au propus sa faca impreuna: muzica. Daniel Antonescu, aka N-Tone, un producator, muzician si compozitor si Veronica Ilie, pe numele ei de scena Veronik, care este cantareata, textiera, studenta la teatrologie si reporter colaborator la Radio Targu Mures, se inteleg de minune in studio.

Asadar, N-Tone si Veronik au debutat in industria muzicala cu piesa „Runaway”, iar acum revin in atentia publicului si lanseaza un nou single intitulat „Heartbeat”, o piesa care descrie starile noastre interioare si emotiile pe care le simtim de-a lungul vietii.

Daniel Antonescu este cel care arealizat productia audio in studio-ul sau, fiind si regizorul videoclipului, iar Veronik a compus linia melodica si textul.

„Mesajul pe care dorim sa-l transmitem este ca iubirea nu cauta sa se defineasca, pur si simplu se simte, se traieste. E acolo in interiorul tau, chiar si in momentele in care crezi ca nu mai exista. Nu moare niciodata.”, spun cei doi.

N-Tone a colaborat cu multi artisti nationali si internationali, pe partea de productie si compozitie lucrand si cu Adda, iar in prezent pare ca artistul pregateste o piesa cu RaMona.

„”Heartbeat” este o piesa de stare, o piesa care nu are neaparat un fir narativ, o poveste, si e o melodie care trezeste anumite emotii, in functie de ce stare are cel care o asculta.”, adauga Veronik.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com