photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Nadiris – Fructul interzis (videoclip artist nou)
nadiris

Nadiris – Fructul interzis (videoclip artist nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Nadiris – Fructul interzis (videoclip artist nou)

Nadiris a lansat azi melodia “Fructul Interzis”, piesa de dragoste compusa de Mellina si produsa pentru Mango Records.

Clipul prezinta o poveste de dragoste care s-a consumat, dar care ramane prezenta in sufletul si mintea cantaretei. Iubirea, ajunge sa fie pentru Nadiris doar un vis la care tanjeste dar in acelasi timp ea realizeaza ca este mai bine sa treaca peste acest capitol din viata ei.

Videoclipul a fost filmat la Palatul Ghica si in Vama Veche. Filmarile au tinut doua zile dar vremea nu a prea tinut cu artista. ” Nu ne-am asteptat sa ploua in prima zi de filmare in Bucuresti. Pe toate site-urile meteo se anunta ca o sa fie vreme frumoasa, dar tot raul spre bine. Am reusit pana la urma sa ne descurcam si sa filmam, in ciuda conditiilor meteo.” a declarat Nadiris.

Nadiris a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 11 ani, cantand in fata blocului. “Simteam ca asta este tot ce imi doream sa fac cand voi fi mare si nu ma vedeam facand altceva. De-a lungul timpului am cochetat si cu muzica populara dar intr-un final, am ales muzica usoara . Am participat la concursuri si festivaluri. Iau lectii de canto cu Maria Simion la Tralala School. Am absolvit Liceul Teoretic Alexandru Vlahuta si in prezent sunt la Facutatea de Administratie Publica din cadrul SNSPA.” a mai declarat.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com