photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Nane a lansat videoclipul „Atât de simplu” feat. Tranda
04.-nane-atat-de-simplu

Nane a lansat videoclipul „Atât de simplu” feat. Tranda

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Nane a lansat videoclipul „Atât de simplu” feat. Tranda

Okapi Sound și Universal Music România prezintă videoclipul „Atât de simplu”, cel de-al treilea single extras de pe albumul lui Nane, „Plecat de acasă”, în premieră pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Dacă în luna ianuarie am urmărit videoclipul piesei „911”, care, a depășit șase milioane de vizualizări pe YouTube, a sosit momentul ca Nane să lanseze videoclipul celui mai nou single, „Atât de simplu”, în colaborare cu Tranda. Piesa a fost produsă de Phvne, iar, ulterior, mixată și masterizată de Grasu XXL și Cristi Dobrică @ Okapi Sound Studio.

Filmările clipului s-au desfășurat pe parcursul unei singure zile, în București, în regia lui Iulian Moga, regizor care se află la prima colaborare cu Nane.

În urmă cu trei luni, Nane a lansat primul său album, „Plecat de acasă”, pe care îl va promova printr-un turneu care va începe pe 6 mai, la Râmnicu Vâlcea, urmând să ajungă și la Galați, București, Iași, Petroșani, Constanța, Timișoara, Craiova și Brașov. Toate detaliile turneului se găsesc pe site-ul Okapi Sound: http://okapisound.com/.

Albumul „Plecat de acasă” poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound, cât și prin intermediul tuturor serviciilor de streaming disponibile (Apple Music, Google Play Music, TIDAL, Spotify, Deezer, Zonga și nu numai). În același timp, materialul lui Nane poate fi comandat online în format fizic (CD) din Librăriile Cărturești.

Te așteptăm la concertele de lansare „Plecat de acasă”!

 

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com