photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Nick Jonas – Levels (videoclip)
nick-jonas-debuts-levels-on-mtv-vmas-night

Nick Jonas – Levels (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Nick Jonas isi aduce o multime de fete frumoase si suma imbracate intr-un depozit in cel mai nou videoclip al sau, Levels. Din decorul industrial nu lipsesc butoaiele ruginite pe care se danseaza, o motocicleta si o muscle car.

Videoclipul a fost regizat de Colin Tilley, iar Nicki Jonas pare sa profite din plin de statutul sau single pentru a croi o imagine de sex simbol si bad boy imbracat in piele. „going to be one of my strongest videos… It continues to set me up as a solo artist. It gives me a better idea of the looks I’m trying to go for. The concept for the video – basically, we are in this big space, lot of really interesting art decoration, some tires, some barrels, some beautiful women.”

 

Levels e inclus pe varianta relansata a noului album solo Nick Jonas, aparut dupa ce fratii au anuntat ca renunta la grupul care le-a adus succesul. Cantaretul a reusit sa domine topurile cu single-ul Jealous, care a ajuns pana pe locul 7 in Hot 100. Succesul acestei piese a determinat relansarea trackului Chains ca single de pe album, piesa urcand pana pe pozitia 13 in Hot 100. Intre timp, Nick Jonas a colaborat si cu rapperul Sage the Gemini pentru trackul Good Thing.

Ce ziceti de videoclip? Piesa credeti ca va prinde?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com