photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Nicki Minaj – Regret in Your Tears (videoclip nou)
riyt2

Nicki Minaj – Regret in Your Tears (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Nicki Minaj – Regret in Your Tears (videoclip nou)

Dupa ce timp de o saptamana a fost exclusiv pe Tidal, acum putem vedea si noi videoclipul pentru Regret in Your Tears, unul dintre single-urile lansate in ultima perioada de Nicki Minaj.

Pentru acest videoclip, regizat de Mert and Marcus, Nicki a ales sa mearga tot pe varianta de imagine, fara vreo poveste la mijloc, la fel cum e si cazul No Frauds. Rapperita a optat pentru mai multe look-uri, ceva momente senzuale cu un partener si cam atat, deci se pare ca aceasta e directia in care a ales sa mearga in aceasta perioada. Daca e sa ii gasim vreo metafora, mai ales pentru ca speculeaza ca piesa e despre fostul ei iubit, Meek Mill, am putea spune ca rapperita supravietuieste in timp ce restul se ineaca in jurul ei.

Regret in Your Tears face parte din seria de trei lansari cu care Nicki Minaj a venit in urma cu o luna, alaturi de No Frauds si Changed It. Anul acesta asteptam un nou album din partea rapperitei, insa ramane de vazut daca aceste trei piese, care i-au adus si un record in Billboard, vor fi incluse pe material. Oricum, Nicki e prezenta peste tot, de la un featuring cu David Guetta, pana la un nou single cu Major Lazer si unul cu DNCE – Kissing Strangers.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Enrique-Iglesias-El-Bano-press-2018-billboard-1548

Enrique Iglesias – El Bano feat. Bad Bunny (videoclip nou)

Enrique Iglesias – El Bano feat. Bad Bunny (videoclip nou) Enrique Iglesias provoaca din nou, de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com