photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Nico, Red Lyard – A Little Late (videoclip nou)
IMG_1023

Nico, Red Lyard – A Little Late (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Nico, Red Lyard – A Little Late (videoclip nou)

Nico lanseaza videoclipul pentru A Little Late, iar noul ei single este produs de Red Lyard, cel alaturi de care a colaborat pentru piesa When Love Is Gone.

De data acesta, cantareata apare in rolul unei femei fatale, iar alaturi de ea il are pe carismaticul actor Aureliu Surulescu, protagonistul serialului Ramai cu Mine filme romanesti si internationale.


„Nu am fost tocmai comfortabila in postura de iubita chiar daca aveam alaturi un asemenea barbat sarmant ca Aureliu Surulescu. Faptul ca trebuia sa ma las sarutata si sa joc niste scene pline de tandrete si pasiune in fata intregii echipe si in special a fiicei mele care era cu ochii pe mine, mi-a dat ceva batai de cap. Dar, mi-am dat toata silinta sa intru in pielea personajului si sa transmit ceea ce ne-am propus atunci cand am inregistrat aceasta piesa in studioul Rassada Music. „A Little Late” o piesa cu totul si cu totul speciala cu un vibe proaspat si pozitiv, o poveste de iubire care trece prin spatiul si timpul masurate cu inima.” a declarat NICO.

Materialul video si audio a fost creat si produs de echipa Rassada Music in frunte cu Radu Sirbu, care este la cea de a doua colaborare cu Nico . Regia a fost semnata de Sirbu Ana si Marian Croitorul iar de look-ul spectaculos al artistei s-au ocupat Alexandra Flaminzeanu si Dorina Bulgaru. Materialul video a fost filmat timp de peste 20 de ore in incinta unei din cele mai luxoase locatii din Bucuresti.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com