photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Nicole Cherry – Soy Como Soy feat. Joey Montana (videoclip nou)
18402817_1336179739792864_4508973586051773691_n

Nicole Cherry – Soy Como Soy feat. Joey Montana (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Nicole Cherry – Soy Como Soy feat. Joey Montana (videoclip nou)

Nicole Cherry intra si ea pe filonul latino cu un nou single si un featuring cu Joey Montana. Soy Como Soy e un clip de imagine, alaturi de prietenii adunati la o intalnire, din care nu lipseste nici pizza.

Joey Montana vine cu replicile in spaniola, iar Soy Como Soy este clipul care inaugureaza canalul de Vevo al lui Nicole Cherry, la 4 ani dupa aparitia ei in industria muzicala de la noi.

„Colaborarea cu Nicole Cherry a reprezentat o experienta noua si speciala pentru mine. Cu ocazia filmarilor, am venit si prima data in Romania, tara pe care am descoperit-o ca fiind una foarte frumoasa, cu multe talente muzicale, iar aceasta piesa imi poate oferi sansa de a interactiona mai mult cu fanii mei din aceasta tara. Cu Nicole a fost foarte usor de filmat, datorita talentului si energiei debordante. Am descoperit o tanara artista modesta cu un viitor promitator. Sunt sigur ca ‘Soy Como Soy’ va fi un mare succes, atat in Romania cat si toata America Latina.”, spune Joey Montana.


Ma bucur enorm de aceasta colaborare, mai ales datorita faptului ca iubesc limba spaniola, si ca am avut ocazia sa-l intalnesc personal pe Joey Montana. Este un artist foarte talentat si un om modest, avand in vedere succesul pe care-l are in America Latina. ‘Soy Como Soy’ este o piesa vesela, compusa de mine si echipa mea, LaClique Music, a carei mesaj este acela ca, orice s-ar intampla, trebuie sa ramanem asa cum suntem noi.”, a declarat Nicole Cherry.

Nicole Cherry a lansat la inceputul anului piesa Uneori, insa in playlisturi am regasit-o cu piesa Cuvintele tale. In vara lui 2016 a venit cu un alt track numai bun pentru anotimpul fierbinte, Se poarta vara.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com