photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Nicoleta Nuca, ADEVĂRUL despre relația cu Ștefan Bănică.
nicoleta-nucaa_5f3a1e9258

Nicoleta Nuca, ADEVĂRUL despre relația cu Ștefan Bănică.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Nicoleta Nuca, tânăra care a făcut furori la X Factor, a vorbit despre relația pe care a avut-o și o are cu Ștefan Bănică. Ea a negat zvonurile potrivit cărora între ei ar fi fost mai mult decât o colaborare profesională pe timpul emisiunii

Frumoasa brunetă Nicoleta Nuca a ajuns în atenția presei după ce, în cadrul emisiunii X Factor, a fost aleasă în echipa lui Ștefan Bănică. Acela a fost momentul în care s-a speculat că ar flirta cu celebrul cântăreț.

”Așa cum am spus-o și în timpul show-lui: îl admir pe Ștefan Bănică din punct de vedere artistic și a fost o onoare să lucrez cu el, și da, este un bărbat charismatic, dar asta nu schimbă faptul că la X-Factor am participat pentru a-mi încerca puterile și pentru a cuceri jurații și publicul cu vocea și muzică mea.

Păstrez legătură doar cu Alex Florea dintre toți concurenții de la X-Factor, el e unică persoană cu care chiar am legat o prietenie adevărată și frumoasă. Cu ceilalți și, inclusiv, cu Ștefan Bănică, am rămas la nivel de cunoștințe care își trimit urări de sărbători”, a declarat Nicolata Nuca pentru ziare.com.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com