photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Nicoleta Nuca – Linistea (videoclip nou)
facebook profile

Nicoleta Nuca – Linistea (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Nicoleta Nuca revine cu un nou single dupa succesul pe care l-a avut cu Nu sunt, piesa ai de debut. Linistea e titlul celui de-al doilea single pe cantareata il lanseaza cu tot cu videoclip.

Piesa Linistea e compusa de cei de la The Farmers, cei care i-au hat si hitul Nu sunt Nicoletei Nuca, iar de productie s-a ocupat Alex Cotoi, in timp ce videoclipul a fost filmat la Chisinau in regia lui Roman Burlaca, cel responsabil si de clipul Te rog al Carla’s Dreams.

Ma bucur de o perioada de inceput frumoasa din cariera mea, de sustinere din partea echipei mele – Global Records. Am petrecut mult timp in studio, deja am piese pe care le voi include pe primul meu album. Abia astept sa il lansez! Sper ca “Linistea” sa placa publicului cel putin la fel de mult ca ‘Nu sunt’’, a declarat Nicoleta Nuca.

 

Nicoleta Nuca s-a remarcat la concursul X Factor si in foarte scurt timp a semnat un contract cu casa de productie a Innei, Global Records. Primul ei single a fost un adevarat succes, Nu sunt avand peste 14 miliioane de vizualizari pe Youtube. Intre timp, Nicoleta Nuca a mai colaborat si cu rapperul Cabron pentru trackul Adevar sau minciuna.

Va place noua piesa a Nicoletei Nuca?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com