photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Noni – Nelinistea dintre noi (videoclip nou)
unnamed(17)

Noni – Nelinistea dintre noi (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa aproape un milion de vizualizari ale piesei de vara Yo Te Veo, Noni revine si ne surprinde cu un nou videoclip, filmat pentru „Nelinistea dintre noi„, o piesa sensibila si profunda despre care el spera ca va va prinde de la prima ascultare.

Noul single este diferit si oarecum in contrast cu cele precedente, fiind vorba despre o poveste de dragoste incheiata si suflete ranite.

Videoclipul vine in continuarea versurilor, urmarind despartirea dintre cei doi protagonisti. De productia clipului s-a ocupat intreaga echipa Sindrum Media.

Despre noua piesa, Noni spune: „Nelinistea dintre noi” este cu siguranta piesa care ma reprezinta cel mai bine, iar starea pe care aceasta piesa o transmite ma arata pe mine cu adevarat. Cred foarte mult in potentialul pe care il are mesajul ei si sper sa fie primita cu caldura de catre public. Clipul dezvaluie o fata nevazuta a piesei, cea pe care cuvintele nu o spun. Pastrez suspansul. Vedeti voi. Le multumesc tuturor celor implicati in proiect si promit noi materiale, la fel de insufletite, in curand.

 

Pe Noni l-am ascultat in aceasta vara cu Yo Te Veo, dupa ce anul trecut venise tot cu o piesa de vara – No te puedo olvidar.
Va place noua lui piesa? Ar putea intra pe radio?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com