photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / O.B.M Notion – Unexpected Moment (piesa noua)
obm notion bw

O.B.M Notion – Unexpected Moment (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Foarte putin i-a lipsit upcomerului uplifting trance O.B.M Notion sa primeasca din partea noastra la sfarsitul anului trecut titlul de piesa a anului 2014 pentru „Indescribable Feeling”. Aacum are un follow-up pe masura, intitulat „Unexpected Moment”.

Tunisianul Oussama Ben Mahmoud, adica O.B.M Notion este unul dintre tinerii care promit un viitor genului uplifting trance. Profund pasionat de ritmurile emotionante si de sunetul clasic al muzicii trance, O.B.M Notion ne-a cucerit anul trecut cu productiile sale, doua dintre ele gasindu-si loc chiar in articolele si topurile noastre. „Unexpected Moment” este follow-up-ul pentru „Indescribable Feeling” si este o piesa de care nu ne putem satura. Sa o auzim!

O.B.M Notion – Unexpected Moment (piesa noua)

Synth-urile melancolice sunt la locul lor, vocal pad-urile nu lipsesc nici ele, iar linia melodica de pe breakdown completeaza peisajul euforic construit de O.B.M Notion in „Unexpected Moment”, ca in mai toate piesele si remixurile sale. O bijuterie uplifting trance care n-avea cum sa ne treaca pe langa urechi!

Anul trecut, colaborarea sa cu Paul Rigel de la Vital Soho, „Reminiscence”, s-a aflat printre piesele noastre favorite de asta-toamna, in timp ce „Indescribable Feeling” a ocupat un onorabil loc 2 inclasamentul nostru trance pentru anul 2014.

„Unexpected Moment” respecta traditia si va fi lansata la AEZ Recordings, pe 13 aprilie 2015.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com