photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Omnia – Shanghai (piesa noua)
omnia

Omnia – Shanghai (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Ucraineanul Omnia revine cu cea de-a treia piesa pe anul acesta, dupa vocalul „For The First Time” cu Tilde si colaborarea „Reflex” cu Luke Bond. De aceasta data avem de-a face cu un single instrumental, 100% Omnia sound!

Omnia si-a intitulat cea mai noua opera trance, care impleteste sound-ul sau caracteristic progressive-melodic cu cerintele actuale big room ale scenei, dupa unul dintre orasele unde a mixat la finalul primaverii, Shanghai (China). Cel mai probabil, acolo a si inceput-o, dupa care a venit acasa, a pus-o la punct pana la cel mai mic detaliu si a asteptat decizia casei de discuri. Iata, „Shanghai” tocmai a fost lansata!

„Shanghai” numai ce a fost lansata astazi la Armind Recordings, imprint gestionat direct de Armin van Buuren sub umbrela Armada Music, dar nu inainte ca aseara sa primeasca titlul de „tune of the week” in emisiunea A State of Trance a aceluiasi Armin van Buuren.

In acest timp, Omnia incearca sa isi convinga fanii sa voteze „For The First Time” ca piesa a anului in Top 20 ASOT 2015. Nu putem sa ne pronuntam, dar sigur colaborarea cu Tilde se numara printre piesele noastre favorite. Apare in topul nostru trance de asta-vara, dar si pe compilatia ASOT at Ushuaia Ibiza 2015.

Mergea o voce pe „Shanghai” sau sunt suficiente chopped vocals-urile?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com