photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / One Direction – Drag Me Down (videoclip)
1440136953-1ddmd1(1)

One Direction – Drag Me Down (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

One Direction au ajuns in spatiu odata cu noul lor videoclip, Drag Me Down. E primul material video fara Zayn Malik, iar cei patru baieti si-au luat zborul la modul serios, cu tot cu ajutorul celor de la N.A.S.A.

Videoclipul pentru Drag Me Down a fost filmat la Johnson Space Center si cei patru au ajuns sa urce chiar in aparetele de zbor pe care adevaratii cosmonauti se pregatesc pentru zborurile in spatiu. Si costumele pe care One Direction le poarta in videoclip sunt reale, sunt folosite de aceeasi oameni pentru momentele in care astronautii decoleaza si aterizeaza.

Pentru cei fascinati de aceasta zona, va spunem ca Harry s-a „conversat” cu Robonaut, un robot care se afla si la bordul Statiei Spatiale Internationale, Louis s-a plimbat cu rover-ul Space Exploration Vehicle, destinat explorarii suprafetei planetei Marte, Niall a incercat simulatorul gravitatiei partiale, iar Liam s-a jucat intr-o replica a Statiei Spatiale Internationale.

Drag Me Down e primul single pe care baietii l-au lansat dupa plecarea lui Zayn Malik, semn ca baietii isi continua parcursul la fel ca pana acum. One Direction continua sa fie in topul bogatilor din muzica, chiar si un membru in plus, iar acum asteptam lansarea unui nou album, promovat de acest prim single.

Ce ziceti de ideea clipului?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com