photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Paul Oakenfold – Bla Bla Bla (piesa noua)
paul oakenfold

Paul Oakenfold – Bla Bla Bla (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Chiar daca are 52 de primaveri si mai bine de 30 de ani de activitate muzicala in spate, veteranul Paul Oakenfold continua sa ne alimenteze cu material trance proaspat.

Am tot vorbit despre Paul Oakenfold, iar in ultimii ani acesta a abordat mai mult zona house si progressive house a muzicii electronice, menajand genul trance. Exceptie face albumul „Trance Mission”, in care si-a asumat „misiunea” de a reactualiza cateva hituri dance ale ultimilor 25 de ani prin remixuri trance si progressive. Acum revine la uplifing cu „Bla Bla Bla„, o surpriza de inceput de ani pentru fanii genului!

In afara de sample-ul amuzant care da de fapt titlul piesei, „Bla Bla Bla” este o calatorie uplifting trance cu influente psy de la Paul Oakenfold pe care n-a facut-o asa des in ultimii ani. Drept pentru care trebuie sa consemnam atent acest release, caci nu se stie cand vom mai vedea single-uri trance pure iesite din studioul britanicului.

„Bla Bla Bla” va vedea lumina zilei la Perfecto Fluoro, sublabelul dedicat ritmurilor euforice de laPerfecto, celebra casa de discuri a lui Paul Oakenfold, data de lansare fiind stabilita pentru 25 ianuarie 2016.

Asa-i ca „Bla Bla Bla” v-a surprins si pe voi?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

machika

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou)

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou) J Balvin lanseaza „Machika”, un track plin de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com