photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Pe 1 septembrie se pun in vanzare abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016
Pe-1-septembrie-se-pun-in-vanzare-abonamentele-pentru-Rockstadt-Extreme-Fest-2016

Pe 1 septembrie se pun in vanzare abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

MOONSORROW si HYPNO5E la Rockstadt Extreme Fest 2016. ALESTORM si BENEDICTION nu vor mai fi prezent la REF

 Este si ultima saptamana de presale 2

MOONSORROW si HYPNO5E sunt cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2016, festival ce are loc in perioada 11-14 august, la baza cetatii din Rasnov.

Trupe se alatura altor 28 de formatii confirmate pana in acest moment:  Parkway Drive, Nile, TesseracT, Insomnium,  Tankard, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation, Misfits, Borknagar, Destruction, Hocico, Infest, Gutted, Clitgore, Mind Assault, Infected Rain, Holocausto Canibal, Hteththemeth, Ordinul Negru, Lambs, Postvorta, Moribund Oblivion, Stercore si Berserkers.

Din pacate, avem si o veste mai putin placuta. ALESTORM au decis sa anuleze toate concertele programate pentru 2016, decizie luata exclusiv de formatie pentru a finaliza compozitia si inregistrarile pentru urmatorul material discografic. Decizia este independenta de noi, insa impreuna cu managementul formatiei am discutat reprogramarea concertului pentru Rockstadt Extreme Fest 2017.

Dupa cum deja a fost anuntat prin intermediul canalelor media, activitatea formatiei BENEDICTION este suspendata pe termen nedeterminat, iar toate concertele grupului britanic au fost anulate ca urmare a unor dispute de ordin intern. In masura in care va fi posibil, vom reprograma acest concert. Intre timp, lucram la gasirea unui inlocuitor si speram ca in urmatoarele zile sa avem vesti in acest sens.

Noi formatii vor fi confirmate in curand.

Va reamintim ca este ultima saptamana in care puteti gasi abonamente la pret promotional de 190 de lei, pret disponibil pana vineri, 4 martie, urmand ca din data de 5 martie pretul sa creasca la 220 de lei.

NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Pretul abonamentelor este urmatorul:

Presale 3 – 190 lei, perioada 28.12.2015  – 04.03.2016

Presale 4 – 220 lei, perioada 05.03 – 10.07.2016

Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)

VIP Ticket – Meet and greet cu artistii – 300 lei

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe:

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

DESPRE MOONSORROW SI HYPNO5E

Una din cele mai importante nume ale scenei folk metal, grupul finlandez Moonsorrow revine in Romania cu un nou material discografic, Jumalten Aika, disc ce urmeaza sa fie lansat in urmatoarele luni. Incorporand elemente ale muzicii black si folk metal, soundul trupei este denumit ‘epic heathen metal’, o insumare a elementelor pagane si spirituale prezente atat in conceptul liric cat si muzical. Cu o activitate de peste 20 de ani, Moonsorrow raman una din trupele incontestabile ale scenei internationale de folk metal.

Din Franta avem una din cele mai promitatoare nume ale scenei contemporane metal, Hypno5e. Cu un stil muzical si conceptual aparte, denumit sugestiv Cinematographic Metal, Hypno5e va fi la prima aparitie in Europa de Est, promovand noul album Shores Of The Abstract Line, lansat in luna februarie via Pelagic Records. Acest al treilea material este descris drept o calatorie intr-un peisaj filozofic, acolo unde amintirea se contopeste cu imaginatia, oferind o fundatie catre ce inseamna necunoscut si neimaginat.

Nile – confirmati pentru Rockstadt Extreme Fest 2016

NILE este cel mai nou nume confirmat pentru  Rockstadt Extreme Fest 2016, festival ce are loc in perioada 11-14 august, la baza cetatii din Rasnov. In plus, doua noi nume din scena underground europeana: Moribund Oblivion din Turcia si Stercore din Cehia.

Cele trei trupe se alatura altor 27 de formatii confirmate pana in acest moment:  Parkway Drive, TesseracT, Insomnium, Alestorm, Tankard, Benediction, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation, Misfits, Borknagar, Destruction, Hocico, Infest, Gutted, Clitgore, Mind Assault, Infected Rain, Holocausto Canibal, Hteththemeth, Ordinul Negru, Lambs, Postvorta si Berserkers.

Va reamintim ca pana in data de 4 martie puteti gasi abonamente la pretul de 190 lei, urmand ca din data de 5 martie pretul sa creasca la 220 de lei.

NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Pretul abonamentelor este urmatorul:

Presale 3 – 190 lei, perioada 28.12.2015  – 04.03.2016

Presale 4 – 220 lei, perioada 05.03 – 10.07.2016

Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)

VIP Ticket – Meet and greet cu artistii – 300 lei

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe:

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

NILE (SUA- 1993 – prezent)

Combinand viteza extrema si nihilismul muzicii death metal cu un concept bazat pe muzica si istoria Orientului Mijlociu, Nile este una din cele mai cunoscute si respectate trupe ale curentului international death metal, cu o cariera de peste 20 de ani si un palmares discografic impresionant.

Avandu-i in componenta pe Karl Sanders,  Dallas Toler-Wade si George Kollias (considerat unul din cei mai buni tobosari din lume), muzica Nile este caracterizata prin complexitate si viteza, caracteristici ce au dobandit recunoasterea atat din partea fanilor cat si din partea jurnalistilor. Conceptul liric este bazat pe interesul manifestat de Karl Sanders pentru egiptologie si cultura din perioada antica a Orientului Mijlociu.

In Romania, Nile se intorc pentru a promova cel mai nou album, What Should Not Be Uneartherd, un album ce propune ideea unei descoperiri arheologice accidentale, atat de veche si inimaginabila incat implicarile pot zgudui temeliile civilizatiei moderne si a originii omenirii. ‘Este un album compus in stilul clasic Nile. In acest aspect, o parte din piese vor deveni imediat compozitii clasice Nile: As fi socat daca cineva va asculta Call To Destruction sau Evil To Cast Out Evil si nu va simti imediat acea adrenalina tipica acestui gen muzical.’ declara Sanders.

DISCOGRAFIE

Amongst the Catacombs of Nephren-Ka (1998)

Black Seeds of Vengeance (2000)

In Their Darkened Shrines (2002)

Annihilation of the Wicked (2005)

Ithyphallic (2007)

Those Whom the Gods Detest (2009)

At the Gate of Sethu (2012)

What Should Not Be Unearthed (2015)

Mistfits la Rockstadt Extreme Fest 2016

 Martea trecuta va anuntam primele confirmari. Joi a venit rapid la rand alta titulatura. Azi revenim catre voi cu o noua trupa pe afisul Rockstadt Extreme Fest, o formatie ce si-a lasat amprenta in industria rock internationala.

MISFITS pentru prima oara in Romania si iata o noua premiera la festivalul Rockstadt Exterme Fest 2016, editia cu numarul IV, eveniment ce va avea loc in perioada 11-14 august, pe Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall si Cattle Decapitation au fost in ordine confirmarile de saptamana trecuta.

Pana pe data de 15 septembrie puteti gasi abonamente la pret special de 130 de lei, punctele de vanzare cat si perioada de presale fiind disponibile mai jos.

Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii, NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

!!! In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus!

Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, Rockstadt Extreme Fest 2016 va avea probabil cel mai variat afis de pana acum, respectand aceeasi traditie de a invita un numar considerabil de formatii din numeroase subgenuri muzicale, pentru a oferi una din cele mai friendly experiente de festival din Romania.

 MY DYING BRIDE, CARACH ANGREN, BUCOVINA, EXCREMENTORY GRINDFUCKERS si  INDIAN FALL, primele confirmari la Rockstadt Extreme Fest 2016

Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall sunt primele trupe de pe posterul ROCKSTADT EXTREME FEST 2016, editia cu numarul patru, festival ce va avea loc in perioada 11-14 august, pe Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

Totodata, incepand de astazi, 1 septembrie, ora 17.00, vor fi puse in vanzare abonamentele!!

Pana in data de 15 septembrie puteti gasi abonamente la pret special de 130 de lei, punctele de vanzare cat si perioada de presale fiind disponibila mai jos. Pana in acea data vom putea anunta noi formatii confirmate.

Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus, in perioada de PRESALE.

Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, Rockstadt Extreme Fest 2016 va avea probabil cel mai variat afis de pana acum, respectand aceeasi traditie de a invita un numar considerabil de formatii din numeroase subgenuri muzicale, pentru a oferi una din cele mai friendly experiente de festival din Romania.

Pretul abonamentelor este urmatorul:

Presale 1 – 130 Ron , perioada 01.09 – 15.09.2015

Presale 2 – 160 Ron , perioada 16.09 – 27.12.2015

Presale 3 – 190 Ron , perioada 28.12.2015  – 04.03.2016

Presale 4 – 220 Ron , perioada 05.03 – 10.07.2016

Presale 5 – 250 Ron, incepand cu 11.07.2016 si inclusiv pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)

VIP Ticket – Meet and greet cu artistii – 300 Ron

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe:

– eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

– myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

– bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

In retea internationala, biletele vor fi disponibile via Ticketino.com.

Pana in acest moment sunt confirmate:

MY DYING BRIDE, una din cele mai de succes si longevive formatii de doom metal, se intoarce in Romania cu un nou album, al 12-lea din cariera, intitulat Feel The Misery. Cu un setlist de 75 de minute, My Dying Bride vor include in recitalul de la Rockstadt Extreme Fest o calatorie discografica ce va surprinde inclusiv piese clasice din repertoriul grupului brtanic. Acesta va fi si primul show din Romania alaturi de Calvin Robertshaw, primul chitarist din cariera trupei, artist ce declara despre noul album: ‘Este cu siguranta cel mai heavy si intunecat album My Dying Bride, aniversand 25 de ani de cariera intr-un stil aparte.’

Inapoi in Romania dupa o pauza de doi ani, perioada ce a vazut lansarea unui nou material discografic dar si colaborarea claparului Ardek cu Peter Tagtgren (Hypocrisy) si Till Lindemann (Rammstein) – pentru proiectul Lindemann – CARACH ANGREN, una din cele mai de succes trupe contemporane afiliate curentului muzical extrem, revine la Rockstadt Extreme Fest pentru un nou show conceptual ce promoveaza totodata cel mai recent album, This Is No Fairytale, proiect pentru care grupul olandez a colaborat cu artistul grafic Costin Chioreanu pentru prezentarea conceptului video.

O premiera aparte, EXCREMENTORY GRINDFUCKERS pot fi descrisi ca un bufet muzical de grindcore dance music, a carui scop este de a ridiculiza piese consacrate, pornind de la coveruri grindcore dupa Europe, Real 2 Real sau Modern Talking si culminand cu recenta lansare a unui album de ‘colinde’ intr-un stil la fel de nonconventional.

Cunoscand o ascensiune incredibila pe plan national, Bucovina revine la Rockstadt Extreme Fest, de aceasta data cu un nou album a carui inregistrari au loc chiar in aceasta perioada. Showul Bucovina va fi unul special, formatia avand in plan un setlist de 60 de minute.

Ultima confirmare de astazi, INDIAN FALL, si ei revenind la Rockstadt Extreme Fest cu un nou material discografic ce va fi promovat in prima faza in cadrul unui turneu national programat in luna octombrie a acestui an, impreuna cu formatiile Code Red si W3 4R3 NUM83R5.

Pe 1 septembrie se pun in vanzare abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com