photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Pepe – Picaturi de dragoste (videoclip nou)
436A7900

Pepe – Picaturi de dragoste (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Pepe vine cu o noua piesa, o adevarata declaratie de iubire pe care orice indragostit se poate regasi – Picaturi de dragoste.

Picaturi de dragoste” este o piesa lucrata mult timp si cumva acest lucru se simte. Din cand in cand mai adaugam ceva la ea pentru ca nu eram eu convins ca am spus totul. Acum sunt sigur ca nu ai cum sa definesti in intregime ce inseamna iubirea si cu siguranta nu ai cum sa rezumi totul in cinci minute. Ma bucura foarte mult faptul ca piesa a fost primita atat de bine de catre public si promit ca voi continua si aceasta linie. Cei care au ascultat piesa au dreptate. Genul acesta de melodii ma definesc in mare parte ca si artist si de aceea la o perioada de timp single-ul pe care il voi lansa va fi ca si o continuare a tot ceea ce inseamna “Picaturi de Dragoste”.

Noul single a fost lansat si cu un videoclip, echipa DAW, cea care produs partea video alegand sa urmareasca indeaproape ideea generala a lucrurilor, mai multa traire si mai putine lucruri sofisticate, mai multa pasiune si mai putine artificii tehnice.

Pepe a lansat la finalul anului trecut piesa Ia-ma iar si impreuna cu Tamy venea in vara lui 2015 cu track-ul Dominicana. In 2014 isi aducea toti prietenii impreuna pentru cea mai tare petrecere, special pentru videoclipul piesei E vara mea.

Va place noua piesa Pepe?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com