photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Phelipe feat Matteo – Tot ce am vrut (piesa noua)
phelipe ft matteo

Phelipe feat Matteo – Tot ce am vrut (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Phelipe feat Matteo – Tot ce am vrut (piesa noua)

“’Tot ce am vrut’ este o piesa vesela, care transmite un mesaj pozitiv si anume: cand esti indragostit, totul e mai frumos. Am scris aceasta piesa impreuna cu Matteo si colegii din studio si suntem siguri ca va fi foarte bine primita”, spune Phelipe.

“Nu am mai lucrat de foarte multi ani cu Phelipe si ma bucur ca am hotarat sa facem acum aceasta piesa. Avem stiluri total diferite, dar piesa a iesit exact asa cum ne doream amandoi. A fost distractiv sa tragem voci, pentru ca ne-am adus aminte de inceputurile noastre in muzica”, a spus Matteo.

Colaboarea dintre cei doi vine dupa o prietenie care dureaza de 10 ani. Phelipe si Matteo se cunosc de pe vremea cand erau la inceput de drum in industria muzicala si au trecut impreuna prin momente grele, perioade fiananciare proaste si zile in care nu aveau bani decat de pufuleti.

“L-am cunoscut pe Matteo cand aveam 19 ani si eram un pusti din provincie, venit in capitala, dornic sa faca muzica. O perioada nu am mai tinut legatura atat de strans, insa, de curand am descoperit ca suntem compatibili in studio si ideile noastre s-au completat perfect. Cred ca vor mai urma si alte pies e impreuna” , povesteste Phelipe.

Cel mai recent single lansat de Matteo e o colaborare cu Uddi, Buna, Marie, dupa ce l-am ascultat alaturi de Lidia Buble si Mi-e bine.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

poster-717x1024

THE ULTIMATE THRILLER – THE MICHAEL JACKSON TRIBUTE – LIVE IN BUCHAREST

THE ULTIMATE THRILLER – THE MICHAEL JACKSON TRIBUTE – LIVE IN BUCHAREST Trupa lui Michael …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com