photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Pink – Beautiful Trauma (videoclip nou)
pink-beautiful-trauma-video

Pink – Beautiful Trauma (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Pink – Beautiful Trauma (videoclip nou)

Pink ne ofera un videoclip foarte colorat in care danseaza alaturi de Channing Tatum pentru cel mai nou single al ei, Beautiful Trauma. Cuplul ne arata o zi din viata lor, care incepe foarte casnic, cu treaba prin casa si se termina intr-o sesiune cu o dominatrix.

Pink si actorul american par sa faca casa buna impreuna, ea joaca rolul sotiei complet nepricepute, care arde camasile si mancarea, in timp ce el le accepta usor exasperat. Totul se schimba, insa, cand ea il gaseste imbracat intr-o rochie, ocazie cu care iese din „dulap”. Asa, intreaga lor poveste primeste o turnura amuzanta, care include si o betie in familie.

Beautiful Trauma e cel mai recent single lansat de Pink de pe albumul cu acelasi nume. Pana acum am ascultat-o cu What About Us, care a ajuns pe locul 13 in Billboard Hot 100 si pe primul loc in Dance Club Songs. Inclusiv la noi se aude aceasta piesa, fiind clasata pe locul 2 in topul MediaForest, dupa 9 saptamani de la debutul in clasament. Noul ei material a reusit sa vanda undeva la peste 300 de mii de copii si include si o noua colaborare cu Eminem – Revenge.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com