photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Pink – What About Us (single nou)
pink-beautiful-trauma-thatgrapejuice-600x600

Pink – What About Us (single nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa o perioada in care a stat mai mult in umbra, Pink revine cu un nou single si deja ne ofera si un nou album care apare in doar cateva luni. What About Us e un single care pune toate intrebarile pe care ar trebui sa le avem si are un mesaj mult mai subtil decat ar parea la prima vedere.

Pink se duce intr-o zona de pop dance, cam ca toata lumea din aceasta perioada si recunoastem ca ne-am fi asteptat la ceva mai pop-rock din partea ei, dar tinand cont ca apare si un nou album, are cel putin 10 track-uri cu care sa ne surprinda mai departe.

Noul album Pink se intituleaza Beautiful Trauma, are 13 piese si va aparea pe 13 octombrie.

Tinand cont ca Pink a fost, de-a lungul anilor, un artist constant in ceea ce a oferit, mai ales din punct de vedere a calitatii si mesajului materialelor sale, ne asteptat la un nou „solid effort” din partea unui artist rebel, caruia nu ii este frica sa transmita ce gandeste. Cel mai recent album al ei a aparut tocmai in 2012, cand a dat hituri precum Blow Me (One Last Kiss), Just Give Me a Reason, True Love si Are We All We Are, iar anul trecut o ascultam cu Just Like Fire, piesa inclusa pe coloana sonora a filmului Alice Through the Looking Glass.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com