photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Pink – Whatever You Want (piesa noua)
gettyimages-840107074-ec9c84e9-88ab-4511-8cf2-cd1ec3afe33c

Pink – Whatever You Want (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Pink – Whatever You Want (piesa noua)

Pink ne mai ofera o mostra muzicala de pe urmatorul ei album si lanseaza Whatever You Want, o power ballad despre rezistenta dragostei.

There was no other goal than to not have an album full of slow, sad songs, because that’s all I had for a while. „And I just wanted to record better than I have before, a declarat Pink despre noul ei material. Pe langa acest nou album care va aparea pe 13 octombrie, cantareata a mai anuntat si un documentar lansat impreuna cu Apple, in care o vom vedea in tot procesul de inregistrare si producere a a unui album. Plus, fanii americani vor avea sansa sa o vada live, pentru ca in primavara anului urmator va pleca intr-un turneu de promovare.

Primul single promovat de pe Beautiful Trauma a fost What About Us, care a urcat pe locul 26 in Billboard Hot 100, pe 3 in Dance Club Songs si pe 5 in Adult Top 40 si a ajuns inclusiv in topurile romanesti. Pink se bucura de o perioada buna, pentru ca intre timp a primit si Video Vanguard Award la MTV VMA anul acesta, avand un discurs cu un mesaj puternic, inspirat chiar de fiica sa.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com