photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Piticu’ feat. Mira – Petrecere de adio (videoclip)
cfcfbgbc

Piticu’ feat. Mira – Petrecere de adio (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Piticu‘ si-a chemat colegii de la SIMPLU pentru a aparea in cel mai nou videoclip al sau, Petrecere de adio. Alaturi de Mira si dansatori, Piticu’ da un party pentru ca a scapat de iubita.

Filmarile acestui clip au avut loc in mai multe locatii, din si de pe langa Bucuresti: zona Salii Palatului, padurea Pustnicu si intr-o hala din zona Vitan.

„Filmarea videoclipului a insemnat munca unei intregi si profesioniste echipe, dar in acelasi timp a fost si multa distractie, veselie, dans, tot ceea ce inseamna efectiv o , ne-am distrat si simtit foarte bine in cele 14 ore de filmare. De aceea, vreau sa multumesc foarte mult tuturor celor care au facut posibile aceasta piesa si videoclip: Cat Music, DeMoga Music – Madalin Rosioru, Sorana, Bogdan si Florian, echipei lui Lazar Cercel pentru regia clipului, Mirei – pentru colaborarea extraordinara, Ginei Cas pentru costumatii, dansatorilor, colegilor mei de trupa pentru sustinere si tuturor celor prezenti in videoclip”, declara Piticu’.

Dansul, miscarile in sincron, zambetele, buna dispozitie si muzica sunt elementele care integreaza mesajul piesei in videoclipul regizat de catre Lazar Cercel. Single-ul este compus de catre Madalin Rosioru, Sorana Pacurar, Florian Rus si Bogdan Todor.

Cantaret, dansator, actor, Piticu’ are o cariera artistica indelungata pe care a inceput-o alaturi de trupa Simplu, cu care a lansat numeroase hituri, a cochetat si cu actoria in productia Un film simplu, si are o scoala de dans, intitulata Piticu Dance Studio, care isi desfasoara activitatea in Bucuresti si Pitesti, unde antreneaza copii cu varste cuprinse intre 6 si 20 ani pentru concursuri de dans.

Mira este cunoscuta publicului din Romania datorita piesei Dragostea nu se stinge – colaborare cu What’s Up si KIO si Fete din Balcani, alaturi de Corina si Skizzo Skilzz.

Va place featuringul celor doi?

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com