photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Pixels – Night (piesa noua)
PIXELS foto web

Pixels – Night (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Sfarsitul lunii septembrie vine cu vesti bune pentru fanii genului electro-alternative si electro-pop:Pixels lanseaza un nou single, Night.

unoscuta in randul publicului urban pentru piese precum Silk and Silicone, Woods, Take Over Control sau December, trupa lanseaza dupa aproape un an un nou single, Night.

. „De fiecare data cand se lasa noaptea, noi toti ne aprindem in culori fosforescente. Mii de oameni care incep sa straluceasca din interior, rezidentii unui abis urban. Noaptea este locul in care anxietatile noastre se transforma in vise si dorintele noastre in fapte”, spune Andreas Aron despre Night.

Piesa va fi inclusa pe noul album PIXELS, Bang, care va fi lansat spre sfarsitul anului.

Am creat contextul in care beat-urile electronice se sincronizeaza cu pulsatii organice. Un material sintetic intins peste piele, o patura sonora care acopera circuite, articulatii si tendoane. Tot acest peisaj inchegat de o voce androgina, familiar-umana care inveleste fiecare piesa ca o rasina industriala”.

Cunoscuta drept „trupa sofisticata a orasului”, PIXELS ne incanta urechile de aproape 10 ani. Au la activ doua albume: Fire Exit (2008 – Lastrada Music) si TKOVCTRL (2012) – productie independenta realizata in colaborare cu Control Club. Pe PIXELS i-ati vazut in evenimente alaturi de UNKLE, Sofa Surfers si Sophie Ellis-Bextor, iar din 2011 canta in formula Andreas Aron (vocal, bass), Catalin Rulea (vocal, chitara, synth), Tudor Popescu (tobe), Liviu Iancu (synth), Irina Creanga (backing vocal).

Va place muzica celor de la Pixels?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com