photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / PJ Harvey – The Orange Monkey (audio)
PJ-Harvey

PJ Harvey – The Orange Monkey (audio)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

PJ Harvey, excentrica artistă britanică ce îmbină în muzica sa chitara, saxofonul, pianul și poezia, a lansat o piesă nouă, intitulată „The Orange Monkey”. Melodia este extrasă de pe albumul „The Hope Six Demolition Project”, așteptat pe piață luna aceasta.

Denumită în 1995 ”Artistul anului” de către editorii revistei Rolling Stone și premiată deNME în 2011 pentru Outstanding Contribution To Music, PJ Harvey (Polly Jean Harveyeste acel artist care, neobosit, caută mereu noi resorturi creative. Cu o abundență de influențe în muzica sa, de la alternative și indie la experimental rock, folk, electro și punk blues, cântăreața britanică pare să le fi încercat pe toate, riscând constant a-și pierde audiența.

După 8 albume și un sound într-o continuă metamorfoză, PJ Harvey a deschis un nou capitol creativ odată cu înregistrarea albumului „The Hope Six Demolition Project„. Discul, programat pentru lansare pe 15 aprilie 2016, a fost înregistrat într-un studio cu pereți de sticlă, ce a oferit publicului posibilitatea de a urmări pas cu pas fiecare idee și frântură muzicală, de la geneză până la ultimele detalii de producție. Intitulat ”The Recording in Progress”, proiectul de înregistrare a albumului s-a desfășurat în perioada 16 ianuarie – 14 februarie 2015, fanii sau curioșii putând cumpăra bilete pentru o experiență creativă diferită de cea a unui concert.

Materialul final, „The Hope Six Demolition Project„, conține 11 piese, cea mai nouă melodie dezvăluită fiind „The Orange Monkey„. Piesa a avut premiera în emisiunea lui Matt Wilkinson.

PJ Harvey – „The Orange Monkey” – AUDIO

Albumul „The Hope Six Demolition Project” va fi lansat pe 15 aprilie.

Tracklist ”The Hope Six Demolition Project” – PJ Harvey:

 1. ‘The Community of Hope’
 2. ‘The Ministry of Defence’
 3. ‘A Line in the Sand’
 4. ‘Chain of Keys’
 5. ‘River Anacostia’
 6. ‘Near the Memorials to Vietnam and Lincoln’
 7. ‘The Orange Monkey’
 8. ‘Medicinals’
 9. ‘The Ministry of Social Affairs’
 10. ‘The Wheel’
 11. ‘Dollar, Dollar’

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com