photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Plecat de acasa – Primul album NANE a fost lansat (PLAY / DOWNLOAD)
2wel7ux

Plecat de acasa – Primul album NANE a fost lansat (PLAY / DOWNLOAD)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta astazi, primul album Nane, „Plecat de acasa”, disponibil atat in mediul online, cat si in format fizic (CD), in toate magazinele de specialitate din tara si in librariile Carturesti.

Dupa sase mixtape-uri lansate independent, Nane a finalizat primul sau album, pe care il lanseaza astazi, dupa aproximativ trei ani de cand a devenit oficial membru Okapi Sound.

Din Orsova-n Timisoara, din Timisoara in Bucuresti. Cam asta e traseul pe care l-am urmat de la 19 la aproape 25 de ani, timp in care am adunat si mai multe experiente despre care am scris.
Albumul contine 15 piese si recomand un play cap-coada pentru un trip complet.

„Plecat de acasa” e un fel de jurnal de calatorie!, spune Nane despre album.

„Plecat de acasa” contine 15 piese si colaborari cu Tranda, Junky, Mitza, DJ Oldskull si Angeles, pe care il veti asculta pe trei dintre melodii. Materialul a fost mixat si masterizat integral de Grasu XXL si Cristi Dobrica, la Okapi Sound Studio.

Incepand de pe 5 februarie, primul album Nane poate fi ascultat pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound si prin intermediul platformelor de streaming disponibile (Apple Music, Google Play Music, Zonga, Deezer, Spotify, TIDAL si nu numai). In acelasi timp, materialul este disponibil si pentru download, in iTunes sau Google Play. In format fizic (CD), „Plecat de acasa” poate fi comandat de pe Get Music sau gasit in toate magazinele de specialitate, in librariile Carturesti din toata tara si in benzinarii, incepand de saptamana viitoare.

Urmariti paginile de Facebook Okapi Sound si Nane, povestea „Plecat de acasa” abia a inceput!

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com